4 вересня 2018, 11:43

Другі страви Перші страви

2 незвичайні страви з яблуками

Скоро 40, з усіх боків наїжджають — давай святкуй. В один чудовий день, коли настрій прям подпрыгивало і я раділа всім і всьому навколишньому, таки вирішила — буду! Святу бути!

Обдзвонила 30 друзів і трішки родичів, запросила в один відомий ресторан, позначивши навіть час і пообіцявши, що їм цілий вечір і півночі буде співати музично-інструментальний ансамбль. Днями зателефонувала, щоб подарувати замовити цей самий рестроран, …а там вже давним давно зайняте! Весілля. Не, ну я нормальна?!

Картопляний суп з яблуками і пореєм:

Дуже свіжий, злегка незвичайний суп. Ну дуже мені сподобався! Яблука сорту Богатир — тверді, соковиті, кисло-солодкі.

Інгредієнти на ~5 порцій:

  • 1,5 л бульйону
  • 600-700 г картоплі (чищенного)
  • 200 г порею
  • 200 р яблук(очищених)
  • 100 г моркви
  • 20-30 г вершкового масла
  • по 1 ч. л. хрону і грубо меленого кмину
  • сіль, перець, сметана, зелень

Приготування:

  • Порей порізати півкільцями,моркву потерти на буряковій тертці і все це злегка обсмажити на вершковому маслі.
  • Картоплю порізати кубиками і відварити майже до готовності, додати обсмажені овочі, кмин, терте яблуко (бурякова терка), проварити ще хвилин 5. Далі хрін, зелень (петрушка, кріп), ще пару хвилин і вимикаємо. Даємо настоятися хвилин 10.
  • Подавати, наприклад, зі сметаною.
  • Щоб прочитати інший рецепт, перейдіть на наступну сторінку, натиснувши її номер нижче рекламного блоку.

    Сторінки: 1 2