Апельсиновий творожник

0
1

30 липня 2016, 4:30

Випічка

Апельсиновий творожник

Творожник запікається досить тривалий час, при низьких температурах, що не дає йому можливості тріскається. Виходить шалено смачно!

Інгредієнти для приготування апельсинового творожника:

  • курячі яйця — 3 штуки
  • сир — 0,5 кг
  • сметана 10% — 250 г
  • цукровий пісок — 1 склянка
  • кукурудзяний крохмаль — 2 столові ложки
  • ванілін
  • цедра 1 апельсина

Приготування апельсинового творожника:

  • Всі інгредієнти змішуємо між собою за допомогою блендера.
  • Перемішувати до однорідної, пастоподібної форми.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  • Отриману вище масу виливаємо в змащену маслом форму.
  • Формочку відправляємо в духовку і випікаємо приблизно 1 годину.
  • Подавати холодним.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here