Бананові десерти

0
1

22 лютого 2017, 11:21

Десерти

Бананові десерти

Оригінальні та смачні бананові десерти.

1. Запечені банани з сиром

Калорійність в 100 г – близько 105 ккал

Інгредієнти на 4 порції запечених бананів з сиром:

  • 4 банана
  • пів-лимона для соку
  • 100 г знежиреного сиру
  • 100 г натурального йогурту
  • 1 яйце

Приготування запечених бананів з сиром:

  • Очистіть банани, розріжте вздовж на дві частини, покладіть на деко, збризніть соком лимона.
  • Розітріть сир з йогуртом і яйцем до отримання однорідної маси, викладіть на банани.
  • Поставте в заздалегідь нагріту духовку і випікайте 10 хвилин.
  • Зверху за бажанням посипте корицею або подрібненими горіхами.
  • 2. Банан в сирному клярі

    Виходить хрустка скоринка, а всередині м’яке бананове пюре, дуже ароматне…

    Інгредієнти для приготування банана в сирному клярі:

    • великий стиглий банан — 1 штука
    • виноград — 5 великих штук
    • родзинки — 2 столових ложки
    • сир — 100 г
    • яйце — 1 штука
    • борошно гречана — 2 столових ложки
    • розпушувач тіста — 1 щіпка
    • ванілін — за смаком

    Приготування банана в сирному клярі:

  • Банан поки не чіпаємо. Робимо для нього «шубку» з усіх інгредієнтів: у блендері подрібнюємо сир з виноградом, родзинками, яєчним білком, в кінці додаємо борошно, ванілін, розпушувач. Повинна вийти густа сирна маса, трохи прилипающая до рук (це не страшно).
  • Банан очищаємо, ріжемо на кружечки приблизно 1 див.
  • Беремо кружечок банана, злегка його приминаем в кулачку, але не сильно, як би округлюючи його.
  • Беремо трохи сирної маси і загортаємо в неї банан, для додання рівності як би скачуємо кульку. І так робимо з усіма банановими часточками.
  • Викладаємо бананові кульки на деко, змащене маслом або покритий пергаментом.
  • Випікаємо на вже розігрітій духовці хвилин 15, дістаємо і змащуємо з усіх боків жовтком і знову в духовку ще хвилин на 5-7.
  • 3. Бананове какао

    Інгредієнти для приготування бананового какао:

    • банан — 1 штука
    • морозиво — 50 г
    • молоко — 200 мл
    • какао-порошок — 2 чайних ложки
    • цукор — 1 чайна ложка

    Приготування бананового какао:

  • З какао-порошку, цукру і 100 мл молока, постійно помішуючи, зваріть какао.
  • У блендері збийте банан і решту 100 мл молока.
  • Перелийте В склянку бананову суміш.
  • Потім додайте морозиво.
  • Зверху на морозиво вилийте гаряче какао.
  • Ваш смачний напій готовий.
  • Наші бананові десерти готуються дуже просто і швидко, і я сподіваюся, що вони сподобаються Вам і Вашим гостям. Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here