Домашні гамбургери з фаршу

0
1

16 вересня 2015, 5:09

Закуски

Домашні гамбургери з фаршу

Додамо до святкового столу ось такі симпатичні домашні гамбургери.

Час приготування домашніх гамбургерів з фаршу: 40 хв

Калорійність однієї порції: 240 ккал

На 12 порцій домашніх гамбургерів з фаршу з сиром нам потрібно:

  • 1 кг змішаного м’ясного фаршу,
  • 1/4 ч. ложки порошку м’ясного бульйону,
  • 1 яйце і ще 1 жовток,
  • 160 г сиру «Гауда» (або іншого по Вашому смаку),
  • 1 ст. ложка вершкового масла,
  • 50 г зеленого салату,
  • по 1 стручку червоного і зеленого солодкого перцю,
  • рослинна олія,
  • перець,
  • сіль,
  • 1 ст. ложка оцту.

Приготування домашніх гамбургерів:

  • З м’ясного фаршу, яйця і жовтки зліпіть плоску корж товщиною 1 див Посоліть, поперчіть і викладіть на змащене жиром деко. Запікайте 15 хв.
  • З остиглого м’ясного коржа виріжте 24 кружечки діаметром 5 див.
  • Наріжте солодкий перець, додайте оцет і порошок бульйону і тушкуйте 1 хв у вершковому маслі.
  • Дрібно покришіть салат і 100 г сиру і змішайте з тушкованим перцем.
  • Викладіть частину суміші сиру і перцю на половину м’ясних кружечків, накрийте рештою кружечками. Зверху покладіть ще суміші.
  • Що залишився сир натріть на тертці і посипте їм наші гамбургери.
  • Звичайно, варіанти начинок можуть бути різні, але бажано включати побільше зелені і овочів.

    Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here