Домашній квас без закваски та дріжджів

0
1

24 грудня 2015, 6:48

Напої

Домашній квас без закваски та дріжджів

Цей домашній квас готується без закваски і дріжджів, і навіть покупної концентрат Вам не знадобиться. А смак квасу буде відмінний!

Інгредієнти для домашнього квасу:

  • маленька бородінського хліба буханець
  • кілька гілочок свіжої м’яти (через брак свіжої, можна взяти сушену)
  • 70-100 г родзинок
  • 3 л води

Як приготувати домашній квас:

  • М’яту заварити в чашці, заливши її окропом, дати настоятися близько 15-20 хвилин. Якщо у вас немає свіжої м’яти, візьміть сушену.
  • Хліб нарізати кубиками або розламати на шматочки, скласти в банку.
  • Ізюм добре вимити і додати до хліба.
  • Вилити в банку м’ятний настій, налити до верху кип’ячену воду.
  • Поставити банку в тепле місце на 1-2 доби, після чого квас процідити.
  • Квас готовий, можна робити окрошку!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here