Дуже шоколадний торт

0
1

12 листопада 2018, 2:33

Випічка Та Десерти

Дуже шоколадний торт

Я просто обожнюю шоколад і все, що з ним пов’язано. Тому вирішила приготувати дуже смачний і дуже шоколадний домашній торт.

Тут і коржі, і крем шоколадні. А зверху ще і шоколадний ганаш! Справжня насолода для всіх шокоголиков.

Інгредієнти для шоколадних коржів:

  • 250 гр. сиру
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 4 ст. л. какао
  • 1 ч. л. соди
  • борошно
  • ваніль

Для шоколадного крему:

  • 1 літр молока
  • 5 жовтків
  • 5 ст. л. борошна
  • 1 склянка цукру
  • 100 гр. чорного шоколаду
  • 100 гр. вершкового масла
  • ваніль
  • цедра 1 лимона

Для шоколадного ганаша:

  • 100 гр. чорного шоколаду
  • 50 гр. вершків 15-20 %
  • щіпка перцю чилі
  • щіпка солі

Приготування шоколадного торта в домашніх умовах

  • Для шоколадних коржів сир, яйця, цукор перебити в блендері до однорідної маси. Додати соду, перемішати і залишити на 2 години, накривши плівкою.
  • Потім додати какао, ваніль і борошно. Борошна потрібно взяти стільки, щоб тісто вийшло, як на вареники.
  • Розділити тісто на 8 частин і розкачати коржі тонко, як на локшину.
  • Спекти шоколадні коржі при 180 градусах.
  • Щоб приготувати шоколадний крем, змішайте жовтки з цукром і добре розітріть. Потім введіть просіяне борошно. Додайте трохи теплого молока, щоб вийшла жидковатая маса.
  • Інше молоко доведіть до кипіння, потім введіть жовткову масу і, не перестаючи помішувати, доведіть шоколадний крем до загустіння. У готовий крем додайте ваніль і лимонну цедру. Коли крем охолоне до 50-40 градусів, додайте поламаний чорний шоколад. Перемішайте добре, до однорідності. Збийте шоколадний заварний крем з м’яким вершковим маслом. Масло і крем повинні бути кімнатної температури. Довго не збивайте, так як крем може розшаруватися. Охолодіть добре шоколадний крем в холодильнику.
  • Перемажьте шоколадні коржі шоколадним кремом. Останній корж залиште не змащеним. Його ми поллємо ганашем.
  • Для ганаша на водяній бані розтопити шоколад з вершками.
  • Додайте в ганаш чилі і сіль. Тут можете діяти по своєму смаку. Я люблю, щоб була легка гостриночка і відчувався солонуватий смак у ганаша. Так що додавайте сіль і чилі потроху і пробуйте.
  • Змастіть боки і верхній корж шоколадним ганашем. З допомогою виделки нанесіть узор.
  • Поставте шоколадний торт в холодильник на ніч для просочення.
  • Джерело

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here