Дуже смачні груші половинками на зиму

0
1

7 жовтня 2018, 5:22

Заготовки

Дуже смачні груші половинками на зиму

Дуже хочеться розповісти Вам, як приготувати груші половинками на зиму. Виходить вони дуже смачні, насичені. ароматні, а компот який обладнаний. Заготовлювати груші на зиму досить просто, записуйте рецепт.

Інгредієнти на 3-х літрову банку:

  • груші — приблизно 1,5 кг
  • цукор — 300 г
  • лимонна кислота — 1 чайна ложка

Груші половинками на зиму. Покроковий рецепт:

1. Стерилізуйте Банки, груші вимийте.

2. Потім у груш зріжте хвостик і розріжте навпіл.

3. Наповніть банки грушами і залийте киплячою водою.

4. Накрийте банки з грушами рушником і залиште на 5-7 хвилин, щоб прогрілися.

5. Через зазначений час. воду злити в каструлю, додайте цукор і додайте ще десь 0,5 чашки води, так як груші трохи забирають рідина.

6. Доведіть Сироп до кипіння і другий раз залийте груші.

7. Накрийте кришкою і знову накрийте рушником, дайте постояти 5 хвилин.

8. Знову злийте сироп в каструлю, додайте лимонну кислоту.

9. Коли сироп закипить втретє, залийте ним груші і відразу загорніть кришками.

10. Банки переверніть на кришки і укутайте в рушник на 2-і доби.

11. Коли банки повністю охолонуть, приберіть їх на зберігання.

Груші половинками на зиму — відеорецепт:

Джерело

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here