Гарбузовий чізкейк

0
1

25 жовтня 2018, 10:53

Випічка Сніданок

Гарбузовий чізкейк

Якщо ви ніколи не пробували гарбузовий чізкейк, обов’язково приготуйте його за цим рецептом. Такий ніжний, ароматний і красивий пиріг не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти

Пісочна основа для гарбузового чізкейку:

200 гр пісочного печива

150 гр волоських горіхів (очищених)

120-130 гр вершкового масла

Гарбузова начинка для чізкейку:

350 гр сиру

300 г м’якоті гарбуза

120 гр цукру

2 яйця

2 ст. л. крохмалю

10 гр ванільного цукру

1/2-1 ч. л. меленої кориці

1/3 ч. л. сухого імбиру

Рецепт приготування страви в домашніх умовах

1. Вершкове масло вийняти з холодильника і залишити на 15 хвилин в теплі. Волоські горіхи очистити і порізати великими шматочками, обсмажити на сухій сковороді до появи приємного аромату. Подрібнити пісочне печиво з вершковим маслом і горіхами до утворення однорідної маси.

2. Форму для випічки діаметром близько 17 см, змастити зсередини шматочком вершкового масла, викласти в неї пісочну крихту. Рівномірно розподілити її по всьому дну і сформувати високі бортики, відправити форму на півгодини в холодильник.

3. М’якоть гарбуза очистити від насіння (за бажанням можна зняти і шкірку) і порізати середніми шматочками. Духовку розігріти до 180С і відправити туди деко на 20-25 хвилин. Коли гарбуз стане м’якою — вийняти деко і очистити овочі від шкірки.

4. З’єднати охолоджений гарбуз з сиром, цукром і ретельно потовкти картофелемялкой, подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки до однорідного стану. Вбити до отриманої начинці сирі яйця і розмішати. Додати ванільний цукор, корицю, сухий мелений імбир, крохмаль і перемішати.

5. Духовку розігріти до 180/200 С, у форму з пісочної основою викласти гарбузову начинку і відправити випікатися. Готувати гарбузовий чізкейк близько 50 хвилин до загустіння начинки. Через зазначений час вийняти форму і залишити в кімнатній температурі до повного охолодження. Після цього прибрати форму з пирогом в холодильник.

6. Чізкейк з гарбузом повинен настоятися в холодильнику не менше 4 годин. Потім вийняти форму, дістати з неї пиріг і прикрасити на свій смак. Приємного апетиту!

Джерело

Завантаження…

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here