Гарбузовий рулет з кремом з вершкового сиру

0
1

28 жовтня 2018, 11:03

Випічка Та Десерти Сніданок

Гарбузовий рулет з кремом з вершкового сиру

Коли я бралася за цей рулет, я не очікувала нічого надприродного. Але яким же смачним він у підсумку вийшов 🙂 Вологий бісквіт на гарбузовому пюре, аромат кориці і божественний крем зі смаком чізкейку 🙂 При всьому при цьому у виконанні цей десерт досить простий — головне акуратно згорнути корж, поки він ще гарячий. А ось крем накладати виключно на остиглий бісквіт, щоб нічого не потекло. Вкрай рекомендую спробувати, поки гарбуз ще продається за адекватною ціною 😉

Інгредієнти на аркуш 30*40 см:

Тісто

гарбуз 250 грам

яйця 3 шт.

цукор 180 грам

борошно 220 грам

мелена кориця 1/2 ч. л.

розпушувач 2/3 ч. л.

Крем

вершковий сир 500 грам

вершки 33% 200 мл

цукрова пудра 120 грам

Рецепт приготування:

Готуємо бісквіт. Гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками. Відварюємо до повної готовності, зливаємо всю рідину. М’якоть подрібнюємо в пюре.

Яйця збиваємо з цукром до отримання пишної світлої маси.

Додаємо пюре і перемішуємо.

Додаємо просіяне з корицею і розпушувачем борошно і акуратно, рухами знизу вгору перемішуємо до однорідного стану.

Викладаємо тісто на лист (у мене стандартний 30*40), застелений хорошим пергаментом або силіконовим килимком. Розрівнюємо.

Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до готовності, близько 12-15 хвилин.

Гарячий корж знімаємо з дека і кладемо на чисте лляне або вафельний рушник. Звертаємо в рулет, починаючи з короткої сторони — рушник виявиться всередині конструкції, як начинка. Залишаємо остигати.

Готуємо крем. Для цього з’єднуємо вершковий сир, вершки і цукрову пудру. Збиваємо міксером до однорідного стану.

Остиглий корж дуже акуратно розгортаємо, прибираємо рушник. Відразу ж кладемо крем і розрівнюємо.

Згортаємо, загортаємо у фольгу і відправляємо в холодильник на 4-6 годин. Потім розгортаємо, посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо.

Подаємо.


Приємного чаювання!

Джерело

Завантаження…

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here