Гарбузово-апельсиновий кисіль

0
1

30 грудня 2016, 11:49

Напої

Гарбузово-апельсиновий кисіль

П’ємо гарбузово-апельсиновий кисіль — запасаємося вітамінами, а не підшкірним жировим шаром! 🙂

Інгредієнти для приготування гарбузово-апельсинового киселя:

  • Гарбуз (запечений) — 100 г
  • Сік апельсиновий — 200 г
  • Крохмаль картопляний — 1 ст. л.
  • Цукор (за смаком)

Як приготувати гарбузово-апельсиновий кисіль:

  • Гарбуз краще брати пляшкову, вона насиченого помаранчевого кольору і дуже солодка. Розрізала гарбуз і не змогла не зробити фото. Дуже красиво!
  • Гарбуз очистити і нарізати невеликими шматочками. Я робила такий кіселик кілька разів. Перший раз запікала в духовці до тих пір, поки гарбуз не стане м’якою.
  • Другий і третій рази надійшла простіше — поклала в мікрохвильовку і через 2 хвилини гарбуз була м’яка. Не орієнтуйтеся на мій час запікання — потужності у всіх різні, краще відкрийте через деякий час і перевірте — чи готова чи ні.
  • Поки запікається гарбуз, видавіть сік з двох апельсинів, вийде трохи більше 200 мл.
  • Тепер запечену гарбуз треба пробити в блендері, додавши до неї цукор і апельсиновий сік. Цукор можна і не додавати.
  • Перелийте напій в каструльку, залишивши трохи соку в склянці. Каструлю поставте на вогонь, а в склянку до соку додайте крохмаль, розмішайте і вилийте вміст склянки в каструлю до напою.
  • Нагрівайте кисіль, помішуйте, але не доводите до кипіння. Коли кисіль вже буде готовий закипіти, зніміть з вогню, охолодіть.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here