Грибна ікра з горіхами

0
1

7 листопада 2016 року, 10:32

Закуски

Грибна ікра з горіхами

Грибна ікра з горіхами може використовуватися для приготування бутербродів, тарталеток і канапе, в якості холодної закуски, а також як домашній напівфабрикат для супів-пюре або різних грибних соусів.

Продукти для приготування грибної ікри (грибного паштету, грибний пасти):

  • 100 г сиру,
  • 50 г сиру,
  • 50 г грибів,
  • 4 ст. ложки грибного відвару,
  • 1 ст. ложка рубаних ядер мигдалю або волоських горіхів (або інших горіхів за смаком),
  • 1 ст. ложка рубаної зелені петрушки,
  • Чорний мелений перець,
  • Сіль за смаком.

Приготування грибної ікри (грибного паштету, грибний пасти):

  • Гриби відварити і порізати дуже дрібно чи не занадто дрібно — залежно від призначення. Відвар не виливати, він нам ще знадобиться.
  • Сир протерти через сито.
  • Сир натерти на дрібній тертці.
  • Дрібно порубати зелень петрушки і ядра мигдалю або волоських горіхів.
  • Все добре перемішати, посолити за смаком, додати перець і заправити грибним відваром.
  • Використовувати для бутербродів або за іншим призначенням.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here