Караїмські пиріжки

0
1

5 жовтня 2015, 7:47

Випічка

Караїмські пиріжки

Ці незрівнянні караїмські пиріжки не втратять свою красу і смак, навіть якщо будуть холодними! Золотава скоринка, апетитний аромат, соковита начинка…Начинці варто приділити особливу увагу, так як вона виходить дивовижною. Весь секрет у правильній нарізки м’яса! Цей рецепт начинки самий ідеальний для будь-яких пиріжків.

Інгредієнти для приготування караїмських пиріжків:

  • Борошно – 650 грам
  • Вершкове масло – 250 грам
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – пів чайної ложечки
  • Цукор – 0,5 столової ложки
  • Оцет — 1 столова ложка
  • Яйця – 3 штучки

Для начинки:

  • Баранина або яловичина (м’якоть) – 600 грам
  • Цибуля – 2 головки
  • Курдючний жир – 100 грам
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати караїмські пиріжки:

  • Візьміть миску і просійте в неї борошно. Холодне вершкове масло порізати ножем і додайте в борошно.
  • Киньте до борошна 2 яйця, цукор, воду з оцтом і посоліть. Ретельно вимісити тісто. Воно повинно бути однорідним. Тісто обмотайте в харчову плівку і відправте на годинку в холодильник.
  • М’ясо дрібно наріжте, але тільки ножем, не м’ясорубкою. Додайте дрібно нарізану цибулю і курдючний жир, сіль і перець. Гарненько перемішайте з м’ясом.
  • Відірвіть від тесту маленький шматочок і зробіть з нього кульку, а потім розкачайте в тоненький коржик. Викладайте на одну половину 1 столову ложку начинки, і накривайте рештою, загорніть краю і зробіть кіскою для краси.
  • Перед тим, як відправити пиріжки в духовку, то змастіть їх яйцем. Випікайте їх в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно півгодини.
  • Якщо Ви любите пекти пиріжки і експериментувати з різними начинками, то Вкуснятинка підкаже, які рецепти обов’язково варто спробувати:

    Самі ледачі пиріжки

    Італійські пиріжки з рікоттою

    Книші з листкового тіста з картоплею

    Сирні пиріжки з ягодами

    Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here