Королевська ватрушка

0
1

14 жовтня 2015, 10:30

Випічка

Королевська ватрушка

Настільки смачне блюдо, що можна готувати його навіть на святковий стіл. Робиться дуже легко, зможе впорається навіть починаюча господиня.

Інгредієнти для приготування королівської ватрушки:

  • Вершкове масло – 150 г
  • Борошно – 2 склянки
  • Цукор – 1 склянка
  • Сіль і сода — 0,5 чайної ложки

Для начинки:

  • Сир – 400-500 г
  • Цукровий пісок – 1 склянка
  • Яйце – 4-5 штук
  • Ванілін
  • Сухофрукти, горіхи — за бажанням

Приготування королівської ватрушки:

  • Розтоплене масло, цукровий пісок і борошно розтираємо до утворення однорідної маси. Додаємо сіль і соду, знову перемішуємо.
  • Отримане тісто викладаємо у форму для випічки, попередньо змащену маслом і покриту кулінарним пергаментом, залишаючи приблизно третину тесту.
  • Готуємо начинку: сир з яйцями, цукровим піском і ваніліном змішуємо до однорідної консистенції.
  • Акуратно викладаємо Начинку на тісто, додаємо додаткові інгредієнти – родзинки, чорнослив, горіхи, зверху покрити залишилася третю тесту.
  • Випікаємо 45 хвилин в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here