Коровай в домашніх умовах

0
1

7 грудня 2016, 4:57

Випічка

Коровай в домашніх умовах

Якщо Ви бажаєте навчитися готувати коровай, пропонуємо Вам відмінний рецепт приготування короваю в домашніх умовах.

Інгредієнти для приготування короваю в домашніх умовах:

  • борошно — 1,6 кг
  • цукровий пісок — 300 г
  • маргарин — 200 г
  • яйце — 3 штуки + 1 штука для змащування
  • дріжджі — 100 г
  • молоко — 200 мл
  • ванільний цукор — 2 упаковки
  • сіль

Приготування короваю в домашніх умовах:

  • У велику миску всипати цукор, сіль, вибити яйця, додати розм’якшений маргарин і ванілін.
  • У теплому молоці розчинити дріжджі.
  • Всю масу добре перемішати, всипати борошно, замісити тісто, поступово додаючи тепле молоко.
  • Тісто має бути середньої консистенції.
  • Потім тісто розділити на дві частини.
  • Першу частину викласти на змащену маслом форму, другу частину тіста розділити навпіл, сплести косу і викласти навколо тесту ближче до країв форми.
  • Дати короваю підійти, змастити збитим яйцем.
  • Ставимо його в духовку. Перші 20 хвилин випікаємо при 200 градусів, після чого знижуємо температуру до 170 градусів і готуємо ще 40 хвилин.
  • Якщо верх короваю починає сильно рум’янитися, накриваємо його харчовою фольгою.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here