Косичка з свинини

0
1

29 вересня 2015, 2:51

М’ясо

Косичка з свинини

Косичка з свинини — дуже оригінальне блюдо з неповторним смаком, що можна зробити і в домашніх умовах, і на природі. Вже по картинці видно, що страва це жирне, тому пропоную його саме таким любителям.

Інгредієнти для приготування кіски з свинини:

  • Свинина 0.5 кг,
  • Ріпчаста цибуля – 2 штуки
  • Сік – 0.5 лимона,
  • Перець,
  • Сіль,
  • Олія рослинна,
  • Гранат,
  • Зелень.

Приготування кіски з свинини:

  • Свинину миємо, сушимо, відбиваємо з обох сторін, солимо і перчимо.
  • На кожному шматочку м’яса робимо два надрізи не до кінця.
  • Заплітаємо м’ясо у вигляді кіски, а кінець закріплюємо зубочисткою.
  • Кіски поміщаємо в посуд, додаємо нарізану ріпчасту цибулю, видавлюємо сік з лимона, все ретельно перемішуємо і ставимо на ніч маринуватися.
  • Виймаємо м’ясо обсушуємо його.
  • Нагріваємо сковороду з олією і обсмажуємо м’ясо з обох сторін на сильному полум’я.
  • Зменшуємо вогонь до мінімуму і наливаємо трохи води. Накриваємо кришкою сковороду і доводимо до готовності.
  • Посипаємо зернами граната і січеною зеленню.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here