Курячі грудки по-східному

0
1

14 серпня 2016, 5:27

М’ясо

Курячі грудки по-східному

Східна кухня має свої особливі відмінності від традиційної кухні інших країн. Цей вишуканий рецепт курячих грудок по-східному поєднує в собі солодкий смак меду і гострі нотки спецій.

Інгредієнти для приготування курячих грудок по-східному:

  • Курячі грудки — 500 г
  • Соєвий соус — 4 столових ложок
  • Мед — 2-3 столові ложки
  • Олія рослинна
  • Часник — 3-4 зубчики
  • Перець чорний мелений
  • Каррі
  • Імбир мелений

Приготування курячих грудок по-східному:

  • Промиваємо грудки, нарізаємо порційними шматочками.
  • Солимо, перчимо, додаємо імбир і карі.
  • Часник видавлюємо з допомогою чесночницы, додаємо до грудкам.
  • Добре перемішуємо грудки з усіма приправами, залишаємо маринуватися на 1 годину.
  • На сковороді розігріваємо рослинне масло і додаємо мед.
  • Чекаємо, поки мед розтане, і добре перемішуємо його з рослинним маслом, щоб він розподілився по всій сковороді.
  • Викладаємо курячі грудки на сковороду і смажимо на маленькому вогні до золотої скоринки з двох сторін.
  • За бажанням можна додати кунжут.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here