Курячі шніцелі

0
1

29 листопада 2016, 11:11

М’ясо

Курячі шніцелі

Шніцель – це німецька версія котлети. Також це слово використовується для опису м’яса, яке було запанировано і пожарено. Сьогодні ми пропонуємо один з простих способів приготувати чудовий шніцель з курячої грудки, який можна подавати як основну страву з будь-яким гарніром.

Інгредієнти для приготування курячих шніцелів:

  • Куряча грудка — 1 штука
  • Яйце — 2-3 штуки
  • Сухарі для панірування — 1 стакан
  • Сіль
  • Масло

Приготування курячих шніцелів:

  • Курячу грудку ріжемо на середньо-тонкі(але великі шматочки) уздовж шматочки.
  • Потім відбуваємо кожен шматочок, щоб філе стало формою схожою на шніцель.
  • Беремо посуд і збиваємо яйця, солимо.
  • Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії.
  • Кожен шматочок майбутнього шніцеля обвалюють у панірувальних сухарях, потім мачає в збитих яйцях.
  • Обсмажуємо з обох сторін по 2 хвилини на одного.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here