Малиновий пиріг

0
1

26 серпня 2015, 9:01

Випічка

Малиновий пиріг

Смачний і простий у приготуванні пиріг додасть затишку на вашу кухню!

Інгредієнти для приготування малинового пирога:

Для тіста:

  • борошно пшеничне — 170 р
  • розпушувач — 1 чайної ложки
  • сметана — 2 столових ложок
  • вершкове масло (розм’якшене) — 100 г

Для начинки:

  • малина-500 г
  • ванілін за смаком
  • яйце — 1 штука
  • цукровий пісок — 200 г
  • сметана — 200 г
  • борошно пшеничне — 2 столових ложок

Приготування малинового пирога:

  • Ось ми і взялися до приготування нашої ласощі!
  • Самий перший важливий крок приготування – включити духовку і поставити температуру 180 градусів. Просто це потрібно в цілях економії часу.
  • Далі за планом дій у нас стоїть тісто.
  • Перемішуємо сметану, масло, розпушувач і борошно. Вимішуємо тісто до однорідного, не липкого стану.
  • Нам потрібно форма або деко з високими бортами. По дну форми розподіляємо наше тісто і робимо досить великі бортики, ну по можливості звичайно.
  • На черзі приготування крему.
  • Яйце, цукор, сметану, борошно збиваємо з допомогою міксера. Зверху нашого тесту висипаємо малину і рівномірно розподіляємо її. Зверху тесту і малини виливаємо підготовлений крем.
  • Відправляємо нашу формочку з майбутнім пирогом в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо близько 50 хвилин.
  • Після випікання даємо пирогу охолонути до кімнатної температури і подаємо на стіл.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here