Мигдальне молоко

0
1

25 червня 2015, 6:57

Напої

Мигдальне молоко

Мигдальне молоко – це дуже відомий і часто зустрічаються напій, який прийшов до нас з Індії. У мигдалі добре те, що в ньому велику кількість кальцію, вітамінів і мікроелементів. В мигдалевому молоці є все те ж саме, тільки в розчиненому вигляді, а з-за цього набагато швидше все засвоїться в організмі! Дуже корисно давати таке молоко дітям. Мигдальне молоко можна готувати як з додаванням коров’ячого молока, так і без нього (тобто використовувати лише 300 мл води). Особливо це актуально для людей, які з якихось причин не вживають коров’яче молоко. Замість меду можна використовувати цукор. Також за бажанням можна додавати корицю, мускатний горіх та інші прянощі. Виходить приблизно 300 мл напою.

Інгредієнти для мигдального молока:

  • Мигдаль – 30 штучок
  • Вода – 200 мл
  • Молоко – 100 мл
  • Мед – 1 столова ложка

Як приготувати мигдальне молоко:

  • Мигдаль залийте окропом, і відставте його на 10 хвилин. Після чого зніміть шкірку, вона як раз буде зніматися дуже легко.
  • Закиньте мигдаль в блендер, залийте 200 мл води і гарненько збийте 5 хвилин, але з перервами. Мигдальне молоко вже виходить яскраво-білого кольору, як справжнє молоко.
  • Долийте молоко і покладіть мед, трохи збийте. Напій вливайте в ємність через марлю, складену вчетверо. Можна цього і не робити, але проціджене молоко пити приємніше.
  • Ось і готово корисне мигдальне молоко!
  • Потрібно не тільки пити корисні напої, але і їсти корисну їжу, і тому ми Вам підкажемо, що краще всього приготувати:

    Гарбузова каша

    Кіш з грибами і шпинатом

    Морквяна запіканка

    Листкові рулетики з куркою

    Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here