Мясо по-східному

0
1

19 травня 2016, 8:11

М’ясо

М’ясо по-східному

Сьогодні представляємо Вашій увазі м’ясо по-східному, насичене спеціями і фруктовими сиропами, які додадуть йому особливий і неповторний смак.

Інгредієнти для приготування м’яса по-східному:

  • Консервовані ананаси – 400 г
  • Ананасовий сироп – 2 ст. л.
  • Яблучний сік – 100 мл
  • Цукровий пісок – 1 ст. л.
  • Кардамон – 1 щіпка
  • 1/3 ч. л. порошку каррі
  • Листя різних салатів – 50 г
  • Червона цибулина – 1 шт.
  • Винний оцет – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 4 ст. л.
  • Сирої свинячий шніцель – 4 шт.
  • Мелений чорний перець, сіль за смаком

Як приготувати м’ясо по-східному:

  • Для початку відкинемо ананаси на сито і почекаємо, поки стече рідина.
  • Після цього потрібно перекласти скибочки в каструлю, налити ананасовий сироп, яблучний сік, додати цукровий пісок і поставити все на вогонь. Варити потрібно 10 хвилин.
  • Далі додаємо спеції, знімаємо з вогню і чекаємо, поки все охолоне.
  • Після цього вимийте і обсушіть листя різних видів салатів.
  • Наріжте їх невеликими шматочками і додайте до заздалегідь нарізання тонкими кільцями цибулі.
  • Оцет необхідно змішати з 2 столовими ложками оливкової олії. Потім приправити його сіллю і перцем. Заправте листя салату з цибулею.
  • Приступаємо до м’яса. Потрібно вимити його і добре обсушити паперовим рушником. Далі посолити і поперчити за смаком.
  • Обсмажуємо м’ясо на оливковій олії, поки вона не підрум’яниться.
  • Далі можемо розкласти м’ясо по порційних тарілках разом із заправленим салатом і ананасами.
  • Страва готова! За бажанням прикрасьте його кедровими горішками.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here