Оригінальний суп — 2 рецепта

0
1

23 червня 2016, 11:10

Перші страви

Оригінальний суп — 2 рецепта

Перші страви завжди користуються великою популярністю. Гарячі супи в холод зігрівають, холодні — в спеку освіжає. А ще є супи, які і корисні, і оригінальні. Оригінальний суп — оригінальний і вхідними в нього інгредієнтами, і своїм смаком. Знайомтесь: в рецепта оригінальних супів!

1. Сирно-рибний оригінальний суп

Інгредієнти для приготування сирно-рибного супу:

  • 300 г рибного філе
  • 4 плавлених сирка
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • кріп
  • рослинна олія
  • 2 ложки кедрових горішків
  • сіль, перець

Приготування сирно-рибного супу:

  • Нарізану цибулю і натерту моркву підрум’янюємо і умягчаем на рослинному маслі.
  • Приєднуємо до них злегка підсмажені горішки.
  • Тепер у киплячу підсолену воду кладемо нарізані сирки, перемішуємо – і, коли вони повністю розчиняться, покладемо в суп нарізану картоплю.
  • Хвилин через 8 туди ж додаємо нарізане рибне філе, потім овочі з горішками, і вже у фіналі, коли звариться рибка – кріп.
  • Тепер нехай потомитися під кришкою ще кілька хвилин – і можна подавати!
  • 2. Гарбузово-арахісовий оригінальний суп-пюре

    Інгредієнти для приготування гарбузово-арахісового супу-пюре:

    • 1 маленька гарбуз
    • 1 батат (можна і картоплину)
    • пів-літри бульйону
    • 6 ложок арахісового масла
    • 4 ложки вершкового масла
    • сіль, перець, насіння і зелень для прикраси.

    Приготування гарбузово-арахісового супу-пюре:

  • Гарбуз і батат варимо і пюрируем.
  • Тепер у каструлі розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього овочеве пюре і арахісове масло.
  • Тепер вливаємо бульйон, солимо-перчимо і добре перемішуємо.
  • Доводимо до кипіння, прикручуємо вогник – і на повільному вогні варимо хвилин 20.
  • Прикрашаємо, ніж вважаємо доречним, і прикрашаємо своє життя цій высокополезной смакотою!
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here