Печиво «Бретон»

0
1

28 лютого 2015, 3:09

Випічка

Печиво «Бретон»

Хрустке печиво, розсипчасте, ароматне та смачне. З холодним молоком — просто свято! І ще один приємний момент: виходить такого печива з вказаної кількості продуктів дуже багато.

Інгредієнти для приготування печива «Бретон»:

  • 6 жовтків
  • 2 столові ложки молока
  • 2 склянки борошна
  • 1 склянка цукру
  • 200-250 грамів вершкового масла

Приготування печива «Бретон»:

  • Вершкове масло збиваємо на невеликій швидкості з цукром.
  • Поступово додаємо 5 (!) жовтків і продовжуємо збивати.
  • Просіваємо борошно до жовткової суміші і замішуємо тісто — ось таке воно виходить:
  • Відразу ж відщипуємо по шматочку тесту і розкочуємо. Робимо довільної форми печива: або вирізаємо формочкою, або просто склянкою.
  • Залишився жовток змішати з молоком і змащуємо якомога густіше за допомогою пензлика поверхню всіх печива.
  • А поверх цієї глазурі зубочисткою малюємо будь-які візерунки. Глибше протикаємо, щоб візерунки не запливли при випічці.
  • Форми викладаємо на деко з папером.
  • Печеться це чудове печиво всього 12-15 хвилин при температурі 180 градусів. Як тільки приємно потемніє верх, виймаємо — важливо не перетримати його!
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here