Печиво «Яблучко»

0
1

11 січня 2017, 8:17

Випічка

Печиво «Яблучко»

Незвичайне печиво! Ніжне, ароматне, простий в приготування печиво «Яблучко» підкорила всіх. Порада: якщо зважилися спробувати таке печиво, збільшуйте порцію вдвічі! 🙂

Інгредієнти для приготування печива «Яблучко»:

  • цукровий пісок — 60 г
  • яйце — 2 штуки
  • масло вершкове — 100 г
  • борошно — 250 г
  • сіль — 1 щіпка
  • розпушувач — 1 чайна ложка
  • лимонний сік — 1 столова ложка
  • яблука — 2 штуки
  • ванілін — 1 упаковка
  • цукрова пудра — 1 столова ложка

Приготування печива «Яблучко»:

  • Яйця збити з цукром і ванільним цукром в піну. Додати м’яке вершкове масло і знову збити.
  • Всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю і перемішати.
  • Окремо очистити і нарізати на дрібні кубики яблука. Сбрызгнуть їх соком лимона.
  • Перемішати яблука з тестом.
  • Столовою ложкою викладати тісто на деко, застелене пергаментом.
  • Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хв.
  • Готове печиво повністю остудити на решітці.
  • За бажанням присипати цукровою пудрою.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here