Печиво з медом і арахісом

0
1

11 березня 2016, 4:41

Випічка

Печиво з медом і арахісом

Хрусткі печива з легким присмаком меду і ароматним смаженим арахісом! Дуже смачно і приготування не займе багато вашого часу.

Інгредієнти для приготування печива:

  • 2 яйця
  • ½ Ст. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • ½ Склянки рафінованої олії
  • 300 -350 г борошна
  • 2 ст. л. меду
  • Смажений арахіс
  • Розпушувач

Спосіб приготування печива:

  • Спочатку за допомогою віночка збиваємо яйця з цукром і медом.
  • Додаємо рослинне масло.
  • Просіваємо борошно з ванільним цукром і розпушувачем, замішуємо приємне м’яке тісто.
  • Потім з тіста робимо ковбаску, нарізаємо на порційні шматочки.
  • Далі потрібно трохи їх приплюснути руками і втиснути в середину горішки.
  • Випікаємо в розігрітій духовці 10-15 хвилин до золотистого кольору.
  • Примітки: Арахіс можна замінити волоськими горіхами. За бажанням, додайте 1 ст. л. какао, щоб трохи змінити колір і смак печива.

    Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here