Перкельт з яловичини

0
1

12 січня 2016 року, 9:10

М’ясо

Перкельт з яловичини

Перкельт з яловичини схоже угорського гуляшу. Відмінність становить те, що це більш густий гуляш, в якому обов’язково застосування паприки. М’ясо можна вибрати будь – куряче, яловичину та ін., з додаванням томатів та вина, а також різноманітних спецій.

Інгредієнти для перкельта з яловичини:

  • 600-700 грам яловичини
  • 2 великі цибулини
  • 50 грам смальцю
  • 1 болгарський перець
  • 1 головка часнику
  • 2 помідори
  • 2 лаврових аркуша
  • 1 столова ложка кмину
  • Пів столової ложки солі
  • Щіпка меленого чорного перцю
  • 1 столова ложка паприки

Приготування перкельта з яловичини:

  • Нарізати невеликими шматочками м’ясо, попередньо очистивши від плівки.
  • На невеликому вогні трохи прожарити подрібнену цибулю, потім додати паприку. Трохи прожарити і додати м’ясо. Поперчити, посолити, додати кмин. Влити 1 склянку води.
  • Тушкувати все це на невеликому вогні майже годину, періодично помішуючи. Вогонь повинен бути дуже маленьким. Якщо потрібно підлити воду – підливайте невеликими порціями.
  • Після цього додати до м’яса перець і томати, попередньо подрібнені. А також можна тут же додати лаврушку.
  • Тушкувати на такому ж невеликому вогні 20 хвилин після закипання цієї однорідної маси.
  • Спробуйте і, при необхідності, додайте спеції. А також додайте подрібнений часник і дайте страві настоятися 10 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here