Пиріг з червоною квасолею, грибами і сиром

0
1

7 жовтня 2016, 3:50

Випічка

Пиріг з червоною квасолею, грибами і сиром

Рецепт простого в приготуванні пирога, з ніжною скоринкою і неймовірно смачною начинкою!

Інгредієнти для приготування пирога:

  • 1 морквина
  • 2 шт. ріпчастої цибулі
  • 200 г відварених грибів
  • 200 г квасолі
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. цукру
  • 200 г твердого сиру
  • 500 г бездріжджового тіста
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. солі
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. кунжуту

Спосіб приготування пирога:

  • Квасолю треба помити і замочити у воді на ніч.
  • Потім замочену квасолю необхідно покласти в каструлю і залити водою, трохи посолити і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння.
  • Далі можете зменшити вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою і варіть ще приблизно 1 годину, до тих пір, поки квасоля не буде м’якою.
  • Потім зливаємо воду, в якій варилася квасоля.
  • Моркву і цибулю миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці.
  • Цибулю нарізаємо на маленькі кубики. Потім обсмажуємо овочі на сковороді, на середньому вогні, поки вони не стануть м’якими.
  • Додаємо гриби, вершкове масло, дрібно нарізаний часник і цукор. Тушкуємо на середньому вогні 2 хвилини. Додаємо відварену квасолю і гарненько перемішуємо. Тепер начинка готова.
  • Розігріваємо духовку до 190-200 градусів. Беремо форму 26 сантиметрів і змащуємо її маслом.
  • Готове листкове тісто розділяємо на два кола. Перше коло тесту покладіть на дно форми і проколіть виделкою. Друге коло проколюємо вже на дошці.
  • Викладаємо начинку з квасолі та грибів.
  • Зверху натираємо сир на крупній тертці.
  • Накриваємо другим колом тесту. Змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом.
  • Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці півгодини або до золотистої скоринки.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here