Пиріг з гарбузом і шинкою

0
1

11 жовтня 2016, 5:09

Випічка

Пиріг з гарбузом і шинкою

Приголомшливий несолодкий пиріг з гарбузом і шинкою, які чудово поєднуються один з одним.

Інгредієнти для приготування пирога з гарбузом і шинкою:

  • М’якоть гарбуза — 600 г
  • Шинка — 250 г
  • Яйця — 4 штуки
  • Молоко — 200 мл
  • Борошно пшеничне — 300-350 г
  • Вершковий маргарин або вершкове масло — 125 г
  • Гарбузове насіння — жменя
  • Сіль дрібна — 1 чайна ложка без гірки

Приготування пирога з гарбузом і шинкою:

  • Масло або маргарин нарізати маленькими шматочками. На нього просіяти невелику кількість борошна.
  • Додати один яєчний жовток. Перемішати і зібрати тісто в кулю.
  • Розкачати тісто і вирізати з нього коло діаметром більше діаметру форми для випічки, щоб зробити бортики.
  • Викласти його у змащену маслом форму, притискаючи тісто до куточків форми і формуючи бортики. Якщо утворюється розрив, його треба заліпити тістом, що залишилося.
  • Форму з тістом поставити на 20 хвилин у холодильник.
  • Духовку розігріти до 180 градусів.
  • Очищену м’якоть гарбуза натерти на крупну тертку. Залити натертий гарбуз холодним молоком і варити на маленькому вогні приблизно 15-20 хвилин. Потім остудити.
  • 3 яйця і залишився яєчний білок збити з сіллю.
  • Нарізати велику частину шинки на маленькі шматочки, а решту шинку — на смужки.
  • Змішати разом збиті яйця і гарбузову масу. Додати шматочки шинки і все перемішати.
  • Вилити начинку зверху на тісто, розкласти смужки з шинки і прикрасити пиріг очищеними насінням.
  • Випікати пиріг в духовці приблизно 40-45 хвилин, з них на рівні, нижче середнього, приблизно на 20 хвилин, а решту часу — на верхньому рівні.
  • Готовий пиріг охолодити і можна подавати до столу.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here