Пиріжки «Барила»

0
1

10 лютого 2016, 5:06

Випічка

Пиріжки «Барила»

Пиріжки «Барила» — це дріжджові пиріжки з ніжною начинкою з капусти. Тісто виходить трохи гущі звичайного, за рахунок цього, при випічці, пиріжки добре тримають форму.

Такими смачними пирогами можна і гостей пригощати…

Інгредієнти для пиріжків «Барила»:

  • Борошно — 4 склянки
  • Дріжджі — 15 г
  • Молоко — 1 стакан
  • Масло вершкове — 100 г
  • Яйце куряче — 2 штуки
  • Сіль — 1 щіпка
  • Цукровий пісок — 2 столових ложки
  • Олія — 3 столових ложки
  • Капуста білокачанна — половинка вилка
  • Вершки — 4 столові ложки

Як приготувати пиріжки «Барила»:

Готуємо опару:

  • Дріжджі розкришити, додати ложку цукрового піску, пару ложок борошна, залити половиною склянки молока, перемішати, накрити.
  • Через 15 хвилин в чашу міксера просіяти борошно, додати підійшли дріжджі, яйця, цукор, сіль, молоко, 60 г вершкового масла.
  • Місити 10 хвилин, підливаючи олію.
  • Залишити тісто на 30 хвилин.
  • Готуємо начинку:

  • Капусту дрібно нашаткувати, моркву натерти на тертці, посолити, злегка перетерти руками.
  • На гарячу сковороду з вершковим маслом, викласти капусту і моркву.
  • Смажити, перевертаючи, протягом двох хвилин.
  • Додати вершки і смажити до випаровування рідини, ще 2 хвилини.
  • Начинка готова.
  • Формуємо пиріжки:

  • Підійшло тісто розділити на порції.
  • Частину тіста розкачати в коло, викласти начинку, защипати швом вниз.
  • Викласти пиріжки на деко.
  • Прикрашаємо пиріжки:

  • Різаком нарізати стрічки з тіста, викласти обідок поверх кожного пиріжка.
  • В центр, плунжером вирізати будь-яку фігурку.
  • Пиріжки рясно змастити збитим яйцем і залишити на 30 хвилин підніматися.
  • Коли пиріжки піднімуться, випікати в духовці 20 хвилин при 170 градусах.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here