Пісний яблучний штрудель

0
1

4 серпня 2016, 7:42

Випічка

Пісний яблучний штрудель

Пісний яблучний штрудель підійде людям, які дотримуються посту або просто стежать за своїм харчуванням і фігурою!

Інгредієнти для приготування пісного яблучного штруделя:

  • 4 яблука
  • 1 жменю родзинок без кісточок
  • 2 жмені рубаних волоських горіхів
  • кориця мелена за смаком
  • імбир мелений за смаком
  • гвоздика мелена за смаком
  • цукор коричневий за смаком
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. лимонної цедри
  • Цукрова пудра за смаком
  • 2 листи тесту філо (тісто філо можна купити в супермаркеті, а можна зробити самостійно за цим рецептом). На крайній випадок можна замінити звичайним листковим тестом.

Як приготувати пісний яблучний штрудель:

  • Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками.
  • Далі потрібно збризнути їх лимонним соком, додати попередньо обсмажені волоські горіхи, родзинки, цукор, цедру і спеції.
  • Розкачуємо тісто філо, змащуємо оливковою олією.
  • На один край викладаємо начинку, залишаючи трохи місця, щоб загорнути тісто в рулет.
  • З тестом працюємо дуже акуратно, щоб не порвалося.
  • Загортаємо в рулет, змащуємо оливковою олією і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
  • Подаємо випічку, посипавши цукровою пудрою.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here