Повидлянка

0
1

21 вересня 2016, 1:20

Випічка

Повидлянка

Повидлянка – один з багатьох варіантів лепешняку, що отримав свою назву за рахунок того, що основним інгредієнтом в цьому пирозі є повидло або густе варення.

Інгредієнти для приготування повидлянки:

  • Яйце — 5 штук
  • Цукор — 3 столові ложки
  • Повидло (на Ваш смак)— 600 г
  • Ром — 3 столові ложки
  • Манка — 200 г
  • Вершкове масло — 1 столова ложка
  • Горіхи (наприклад мигдаль, фундук або волоські горіхи) — 1 склянка

Приготування повидлянки:

  • Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки змішуємо з 2 столовими ложками цукрового піску, потім додаємо повидло, ром і манку, гарненько перемішуємо.
  • Білки збиваємо до піни і додаємо в тісто.
  • Горіхи дрібно дробимо або кладемо в блендер, щоб подрібнити.
  • Змащуємо маслом форму і викладаємо в неї нашу масу і зверху посипаємо горіхами і трохи цукром(1 столова ложка).
  • Відправляємо в духовку розігріту до 180 градусв і випікаємо приблизно 30 хвилин.
  • Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 30 хвилин.
  • Перед подачею даємо охолонути до кімнатної температури.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here