Пряні шашлики з баранини

0
1

20 березня 2016, 11:41

М’ясо

Пряні шашлики з баранини

У цих шашлычках 6 видів спецій, і як тільки Ви відчуєте аромат, Ви закохаєтесь в це блюдо. Подавайте пряні шашлики з баранини з простим йогуртом, лавашем, латук і свіжими овочами.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин.

Інгредієнти на 28 порцій шашличків з баранини:

  • 4 подрібнених зубчики часнику
  • 1 чайна ложка кошерної солі
  • 450 грам баранячого фаршу
  • 3 столові ложки тертого лука
  • 3 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
  • 1 столова ложка меленого коріандру
  • 1 чайна ложка меленого кмину
  • 1/2 їдальні ложки меленої кориці
  • 1/2 чайної ложки меленого запашного перцю
  • 1/4 чайної ложки кайенского перцю
  • 1/4 чайної ложки меленого імбиру
  • 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
  • 28 бамбукових шампурів, замочених у воді на 30 хвилин

Як приготувати пряні шашлики з баранини:

  • На обробній дошці розімніть часник з сіллю в пасту товкачем або плоскою стороною великого ножа.
  • Змішайте часник з бараниною разом з цибулею, зеленню петрушки, коріандром, тмином, корицею, запашним перцем кайенским перцем, імбиром і перцем в мисці до однорідної маси.
  • Скачайте з отриманого фаршу 28 кульок.
  • Настроміть кожен кульку на шампур, трохи приплющивая його, щоб вийшов конус.
  • Викладіть шашлички на деко, накрийте кришкою і поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, максимум на 12 годин.
  • Розігрійте гриль на середньому вогні і злегка змастіть маслом ґрати.
  • Готуйте шампури на розігрітому грилі, повертаючи час від часу, поки баранина не просмажиться до потрібної вам ступеня готовності, для середньої готовності знадобиться приблизно 6 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here