Пряний суп гороховий

0
1

22 грудня 2015, 11:58

Перші страви

Пряний суп гороховий

Пряний гороховий суп — це не просто звичайний гороховий суп. З копченими реберцями він особливо гарний! Завдяки міксу спецій колір виходить яскравим, насиченим!

Інгредієнти для приготування пряного горохового супу:

  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 1 червоний перець
  • 1 ч. л. кмину
  • 500 г яловичих ребер
  • 3 шт. картоплі
  • 2 лаврових аркуша
  • ½ Ч. л. куркуми
  • ½ Ч. л. коріандру
  • Свіжа кінза за смаком
  • 1 ст. гороху

Як приготувати пряний суп гороховий:

  • Попередньо промити і замочити горох.
  • Спочатку потрібно обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії.
  • Далі додати приправи і обсмажувати ще кілька хвилин.
  • Потім додати копчені ребра яловичі і трохи їх потомити, щоб додати аромат супу.
  • Налити в каструлю 3 л води, коли закипить, додати нарізану на кубики картоплю.
  • Додати горох, ребра і варити на повільному вогні до готовності.
  • При подачі посипати кінзою.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here