Ревані-пиріг з манки

0
1

1 липня 2015, 12:10

Випічка

Ревані-пиріг з манки

Ще один рецепт східної кухні, — найніжніший ревані-пиріг з манки! Його неповторний смак запам’ятається вам надовго!

Інгредієнти для приготування ревані (тісто):

  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. йогурту
  • 1 ст. манної крупи
  • 1 ст. ложка пшеничного борошна
  • 1 п. ваніліну
  • 1 ч. л. розпушувача
  • ½ Ст. соняшникової олії
  • 3 яйця
  • кокосова стружка або волоські горіхи (для прикраси)

Інгредієнти для приготування ревані (щербет):

  • 3 ст. цукру
  • 3 ст. води
  • Половинка соку лимона

Спосіб приготування ревані:

  • Першим ділом ми варимо щербет: змішуємо цукор, воду і сік половини лимона. Даємо охолонути.
  • Потім яйця збиваємо з цукром, додаємо йогурт, олію, манку, борошно з розпушувачем, ванілін.
  • Далі виливаємо тісто у форму, ми взяли прямокутну 20х30, і випікаємо приблизно 30 хвилин в духовці при 170-180 градусах.
  • Перевіряємо готовність зубочисткою.
  • Потім гарячий пиріг заливаємо холодним сиропом, даємо просочитися 1-2 години.
  • Нарізаємо на порційні порції у формі квадратиків, прикрашаємо кокосовою стружкою або горіхами.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here