Сирний пиріг з яблуками

0
1

22 вересня 2016, 7:58

Випічка

Сирний пиріг з яблуками

Сирний пиріг з яблуками — сама дитяча випічка: багато-багато корисного сиру в нежнейшем смачний пиріг! Як ще можна згодувати дітям кілограм сиру?.. 🙂

Інгредієнти для сирного пирога з яблуками:

Для тіста:

  • 150 г маргарину
  • 1 яйце
  • 2 столових ложки цукру
  • 1 чайна ложка соди
  • 1,5 склянки борошна

Для начинки:

  • 1 стакан манки
  • 1 склянку кефіру або молока
  • 800-1000 г сиру
  • 2 яйця
  • 0,5 склянки цукру
  • 2 яблука

Як приготувати сирний пиріг з яблуками:

Начинка:

  • Заливаємо манку молоком ( або кефіром ) в окремій посудині, щоб гарненько розбухла.
  • У велику миску кладемо сир, яйця, цукор, все добре перемішуємо толкушкой для пюре до однорідної маси. Потім додаємо туди ж набряклу манку і знову перемішуємо.
  • Яблука нарізаємо на дрібні шматочки і додаємо в сирну масу , знову перемішуємо.
  • Тісто:

  • Маргарин натираємо на тертці, додаємо яйце, цукор, соду, борошно, все перемішуємо, перетираємо між собою. Тісто виходить у вигляді жирних крихт, потрібно зліпити їх разом.
  • Випікати будемо в рознімної формі.
  • Беремо тісто і розпластуємо його по всій формі у вигляді корзинки, формуємо бортики. Щоб тісто не прилипало до рук, занурюємо руки в борошно.
  • Після того, як корзинка з тіста готова, вивалюємо сирну масу в неї, розрівнюємо.
  • Потім для прикраси беремо ще два невеликих яблучка, вирізаємо серцевину і нарізаємо красивими акуратними шматочками, викладаємо квіточкою.
  • Бортики, якщо вийшли зависоко, загинаємо всередину.
  • Тепер розігріваємо духовку до 200 градусів і встановлюємо форму на 50 хвилин.
  • Пиріг готовий, тільки їсти його можна буде, коли він охолоне. Можна взагалі його тримати в холодильнику.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here