Слойки з гарбузом і гарбузовим насінням

0
1

3 листопада 2018, 10:57

Випічка

Слойки з гарбузом і гарбузовим насінням

ОПИС

Пропоную рецепт простий і смачної випічки. Такі слойки можна запропонувати на сніданок до ранкового чаю або кави. Також вони відмінно підійдуть для перекусу. Легкі, смачні, корисні, з гарбузом і гарбузовим насінням від ТМ «Семушка».

ІНГРЕДІЄНТИ НА 1 ПОРЦІЮ

тісто листкове бездріжджове 125 г
гарбуз 100 г
кукурудзяний крохмаль ½ ч. л.
вершкове масло 25 г
сир 25 г
гарбузове насіння ТМ «Семушка» ½ жмені
мускатний горіх ½ щіпки
сіль ½ щіпки

КРОК 1

Підготувати необхідні продукти для приготування страви.
КРОК 2

Гарбуз (у мене була заморожена, яку я попередньо розморозила і віджати від зайвої соку) нарізати на дрібні шматочки.
КРОК 3

Листкове бездріжджове тісто заздалегідь розморозити при кімнатній температурі. Розрізати на 4 квадрати.
КРОК 4

Викласти заготовки з тіста на деко, змочений водою. У кожного квадрата тесту прищипнути краєчки-«вушка». Тільки дивіться, щоб вони добре зліпилися між собою. А то у мене в процесі випічки у 2 слойок трохи розійшлися краю.
КРОК 5

У кожну слойку викласти нарізаний гарбуз, посолити, покласти по шматочку вершкового масла і натерти мускатного горіха. Поставити деко з слойки в духовку, розігріту до 200°C і випікати 10-15 хв.
КРОК 6

Поки слойки випікаються, почистити гарбузове насіння ТМ «Семушка». Сир натерти на дрібній тертці.
КРОК 7

Витягнути лист з духовки. Кожну слойку посипати сиром і гарбузовим насінням ТМ «Семушка». Поставити деко в духовку і потримати кілька хвилин до розплавлення сиру.
КРОК 8

Наші смачні і корисні слойки готові! Витягнути з духовки, викласти на тарілку. Прикрасити зеленню за бажанням. Розлити по чашках гарячий чай і насолоджуватися ранковою трапезою. Всім вдалого дня!
Джерело

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here