Смачні відбивні зі свинини в апельсиновому соусі

0
1

12 травня 2016, 3:48

М’ясо

Смачні відбивні зі свинини в апельсиновому соусі

Соковиті, нагодовані вітамінами апельсини навесні можуть послужити прекрасним доповненням до основного блюда. А якщо готувати в мікрохвильовці, проявиться їх свіжий та яскравий аромат.

Час приготування: 25 хвилин

Калорійність 1 порції: 300 ккал

Продукти, необхідні для приготування 4 порцій смачних відбивних з свинини:

  • Відбивні зі свинини – 4 шт.
  • Апельсини – 3 шт.
  • Вино – 3 столові ложки
  • Оцет – 2 столові ложки
  • Коричневий цукор – 1 столова ложка
  • М’ясний бульйонний кубик – ½ кубика
  • Кукурудзяний крохмаль – ½ столової ложки
  • Чорний мелений перець
  • Сіль

Приготування смачних відбивних зі свинини в апельсиновому соусі:

  • Зрізати тонкими смужками цедру з одного апельсина, покласти в миску, залити водою. Готувати у мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини на 100% потужності, а потім висушити.
  • Вичавити сік з двох апельсинів (включаючи той апельсин, з якого зняли шкірку). У каструлю налити оцет і покласти коричневий цукор, поставити в піч на 1 хвилину, поки цукор не розчиниться.
  • У каструлю додати апельсиновий сік, цедру апельсина, півсклянки води і половинку бульонного кубика.
  • Кукурудзяний крохмаль розвести у воді і влити вино, приправити перцем і сіллю за смаком.
  • Готувати 4 хвилини при максимальній температурі, помішуючи.
  • Очистити залишився апельсин, розділити на часточки. Розкласти на блюді, накритому папером для смаження, і прогріти в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд.
  • Відбивні, посолити і поперчити, смажити у формі або на блюді в мікрохвильовій печі до золотистої скоринки.
  • Подавати в гарячому вигляді з соусом і часточками апельсина.
  • Дуже смачні, ситні відбивні зі свинини в апельсиновому соусі Вам обов’язково сподобаються.

    Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here