Соковита рибка під «шубою» з грибів

0
1

6 жовтня 2018, 7:37

Риба

Соковита рибка під «шубою» з грибів

Ніжна рибка, соковиті овочі та гриби — пальчики оближеш! Щоб гарбуз добре пропеклась, її можна відварити або запекти до напівготовності. Замість йогурту підійдуть вершки або сметана. Риба під «шубою» з грибів вийде соковитіше, якщо рибу з «шубою» запекти у фользі.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин.

Знадобиться на 4 порції:

  • 0,8–1 кг хека,
  • 700 г гарбуза,
  • 300 г печериць,
  • 300 мл йогурту,
  • 2 цибулини,
  • 3 яйця,
  • рослинна олія для смаження і випікання,
  • сік 1 лимона,
  • сіль, мелений чорний перець за смаком.

Риба під «шубою» з грибів. Приготування:

1. Філе риби посолити, поперчити, полити соком лимона. Залишити маринуватися на 15 хвилин. Гарбуз нарізати тонкими скибочками. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити на олії до золотистого кольору.

2. Печериці відварити в підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, остудити, нарізати пластинами. Яйця посолити, поперчити, збити разом з йогуртом до однорідної маси.

3. Рибу обсмажити на рослинному маслі по 2 хвилини з кожного боку. На деко викласти пергаментний папір, змастити рослинним маслом.

4. Викласти продукти шарами, посоливши і поперчив кожен шар: філе риби – гарбуз – цибуля – печериці. Зверху полити яєчно-йогуртовій масою.

5. Запікати 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 200°С. Готову страву прикрасити за смаком.

Рецептів рибних страв на Вкуснятинках дуже багато. Хочеться порекомендувати хоча б деякі:

  • Біла риба запечена під вином
  • Ідеальна риба минтай
  • Золота камбала в сирному соусі
  • Запечений лосось в медово-гірчичному соусі
  • 6 чудових рецептів закуски з скумбрії або оселедця

Інші рецепти Ви знайдете за посиланням «Риба«.

Джерело

Завантаження…

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here