Соковитий шашлик на сковороді

0
1

1 листопада 2016, 11:55

М’ясо

Соковитий шашлик на сковороді

У холодну пору не особливо хочеться йти на вулицю, щоб посмажити шашлики. Тому ми ділимося з Вами рецептом, як приготувати смачний і соковитий шашлик на сковороді. Виходить так само смачно, як і на природі, тільки атмосфера трохи не та.

Інгредієнти для приготування шашлику на сковороді:

  • Яловича вирізка – 200 — 300 грам
  • Цибулина – 1 штука (маленька)
  • Лимонний сік – кілька крапель
  • Сіль і перець за смаком
  • Сало (шматочок) для змазування сковороди

Як готується шашлик на сковороді:

Яловичу вирізку наріжте на невеликі шматочки, як на шашлик. І натріть прямо в м’ясо цибулину на крупній тертці.

Після чого вичавіть трохи лимонного соку і додайте в м’ясо. Солити і перчити будемо відразу, перевірено, що так смачніше і соковитість від цього аж ніяк не зменшиться!

Тепер накриваємо м’ясо кришкою і залишаємо в такому маринаді на 5 -10 хвилин, поки будете шукати кухонне начиння. Потім візьміть маленькі дерев’яні шпажки, які замінять нам шампури. На ці шпажки нанизуйте м’ясо. Подумайте заздалегідь про те, що вони повинні лягти в сковороду.

Розігрійте сковорідку і гарненько змастіть її шматочком сала, щоб пішов димок. І відразу ж викладайте наші шашлички на сковороду, потримавши їх з усіх сторін по 2-3 хвилини, щоб м’ясо добре просмажене.

Тепер зніміть м’ясо з вогню і відразу ж накрийте кришкою це дуже важливий момент. І нехай шашлички так постоять 10 хвилинок. Подавайте їх гарячими і рясно полийте соком, що залишився на сковороді.

Щоб ситно попоїсти, то має бути добре приготоване м’ясо. На нашому сайті Ви зможете знайти різні рецепти з м’ясом, які не залишать Вас байдужими:

М’ясо з картоплею, запечені в рукаві

М’ясні рулетики на грилі

Стейк з яловичини — відеорецепт

М’ясо, запечене з грибами

Приємного апетиту!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here