Соус із слив

0
1

11 вересня 2018, 8:02

Соуси

Соус із слив

Соус із слив виходить незвичайним, дуже цікавим на смак, з ароматним. З м’ясом — просто казка. Настійно Рекомендую.

Інгредієнти:

  • Сливи — 2 кг
  • Часник — 200 г
  • Цукор — 200 г
  • Червоний гострий перець — 3-4 шт.
  • Томатна паста — 2 ст. ложки
  • Сіль — 2 ст. ложки

Як приготувати соус із слив:

  • Вимити банки з содою. Стерилізувати будь-яким способом банки і кришки.
  • Сливу добре промити. Очистити сливу від кісточок.
  • Гіркий перець помити, відрізати хвостики. (Кількістю гострого перцю можна регулювати гостроту соусу.)
  • Очистити часник. Пропустити через м’ясорубку сливу, часник і гострий перець.
  • З’єднати мелені сливи, перець і часник. Додати цукор, томатну пасту і сіль. Добре все перемішати і поставити на вогонь.
  • Варити соус із слив протягом 20 хвилин, постійно помішуючи.
  • Готовий соус розкласти в стерилізовані баночки. Закатати закаточним ключем.
  • Перевернути банки догори дном, укутати теплою ковдрою до повного охолодження.
  • Які ще страви із слив пропонує наш сайт? Ось лише деякі з них:

    • Молочний рис зі сливами
    • Запечена ячна каша зі сливами
    • Горіховий торт зі сливами
    • Китайський кисло-солодкий соус із слив
    • Сливовий пиріг на швидку руку

    Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here