Суп-гуляш

0
1

22 січня 2016 року, 8:54

Перші страви

Суп-гуляш

Суп-гуляш — угорське блюдо, яке буває більш рідким або більш густим. Ми звикли називати гуляшем друге м’ясне блюдо, але це — саме суп: густий, наваристий, з багатим смаком і ароматом.

Інгредієнти на 4 порції супу-гуляшу:

  • Лопатка яловича без кісток 600 г
  • Картопля очищений 200 г
  • Заморожене «Лечо» 1 упаковка
  • Помідори свіжі 100 г
  • Топлене сало 50 г
  • Перець червоний солодкий мелений 1 чайна ложка
  • Бульйон яловичий в кубиках 1 кубик
  • Сіль

Як приготувати суп-гуляш:

Приготування м’яса:

1. М’ясо нарізати великими кубиками, злегка посолити і обсмажують на салі до слабо-золотистого кольору.
2. М’ясо перекласти зі сковороди в каструлю, залити холодним яловичим бульйоном.
3. Якщо сало не підгоріло, то можна його залишити.

Приготування овочів і картоплі:

1. Картоплю нарізати кубиками, додати до м’яса у бульйоні, коли м’ясо майже звариться, і разом варити.
2. Овочеву суміш «Лечо» обсмажувати не більше 3-4 хвилин на салі, що залишився від смаження м’яса. Під кінець смаження додати нарізані кубиками помідори без шкірки і насіння.
3. Зняти з вогню, посипати червоним перцем і обережно перемішати.

Приготування супу:

1. Коли картопля буде майже готовий, додати овочеву суміш з помідорами. Варити до тих пір, поки всі компоненти супу не стануть м’якими.
2. У разі необхідності посолити або додати гострий червоний перець за смаком.
3. Гарячий суп подавати в горщиках.

Приємного апетиту!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here