Суп-пюре «Сен-жермен»

0
1

30 вересня 2016, 7:12

Перші страви

Суп-пюре «Сен-жермен»

Суп-пюре «Сен-жермен», як і всі овочеві супи-пюре, хороший тим, що його можна їсти і гарячим, і холодним.

Інгредієнти на 6 порцій супу-пюре «Сен-жермен»:

  • 5 склянок м’ясного бульйону
  • 200 г капусти
  • 100 г зеленого горошку
  • 1 штука цибулі порею
  • 2 моркви
  • 1 ріпа
  • 1 цибулина ріпчастої цибулі
  • вершкове масло — для пасерування борошна
  • 1 їдальня ложка борошна
  • сіль — за смаком

Як приготувати суп-пюре «Сен-жермен»:

  • Цибуля порей, моркву, ріпу і цибулю наріжте кубиками, капусту — квадратиками.
  • Моркву і ріпу залийте водою, варіть 15 хвилин.
  • Додайте цибулю, цибулю-порей, капусту, горошок і варіть до готовності овочів.
  • Овочі протріть через сито або подрібніть в блендері.
  • Отримане пюре розведіть 4 склянками гарячого бульйону, посоліть, доведіть до кипіння.
  • Борошно спасеруйте на маслі, влийте решту бульйон, варіть 5-10 хвилин.
  • Отриманий соус введіть в пюре і доведіть суп до кипіння.
  • При подачі прикрасити зеленню.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here