Супер — грудинка

0
1

22 березня 2016, 6:58

М’ясо

Супер — грудинка

Чудова грудинка виходить! З інгредієнтами можна погратися :), та й приготування теж — не догма. Можна маринувати м’ясо з майонезом і аджикою, додати пиво, а можна і без маринування запікати: просто шматочок з усіх боків щедро посипати прянощами за смаком і сіллю, за бажанням обкласти чорносливом, загорнути у фольгу і на годинку в духовку.

А якщо нашпигувати морквою і часником — супер! — як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти для приготування супер — грудинки:

  • 1,5 кг грудинки;
  • 4 штуки цибулі ріпчастої;
  • 1 головка часнику;
  • сіль, перець, лавровий лист;
  • півсклянки сильно газованої води.

Приготування супер — грудинки:

  • Знімемо шкірку з кусочків грудинки.
  • Грудинку наріжемо великими шматками (не до кінця). Натираємо сіллю, перцем, додамо для пекучості ще і кайенского — за бажанням!
  • У розрізи вставимо крупно порізаний часник, помнем півкільця цибулі і обкладемо м’ясо, присыплем подрібненим лавровим листом.
  • Поставимо м’ясо в холодильник маринуватися на 6 годин.
  • Розігріємо духовку до 190 градусів.
  • Візьмемо фольгу, покладемо весь лук, а на нього м’ясо, додамо 1/2 склянки газованої води, добре загорніть і відправляємо в духовку на 1 годину 20 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here