Свиняча вирізка в маринаді

0
1

29 листопада 2016 року, 10:29

М’ясо

Свиняча вирізка в маринаді

Смачне м’ясо із незвичним пікантним соусом доставить вам масу задоволення!

Інгредієнти для приготування свинини:

  • ½ Соусу барбекю
  • Коричневий цукор
  • Білий винний оцет
  • Соєвий соус
  • 1200 г свинячого філе
  • перець

Спосіб приготування свинини:

  • Першим ділом у мисці змішуємо соус барбекю, коричневий цукор, рослинна олія, оцет, соєвий соус, перець, часник.
  • Потім в миску з маринадом викладаємо свинину і відправляємо в холодильник маринуватися на 2 години (можна і більше).
  • Якщо ви віддаєте перевагу м’ясо на грилі, потрібно прибрати зайву маринад і готувати вже на розігрітому грилі.
  • Потім перевернути, обмазати готові боку маринадом і смажити до готовності.
  • Якщо будемо готувати в духовці, то ми викладаємо свинину в жароміцне блюдо з маринадом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин.
  • Потім готову порцію свинини подаємо до столу.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here