Свинячий гуляш

0
2

30 грудня 2016, 4:21

М’ясо

Свинячий гуляш

Пропонуємо вашій увазі смачний, ніжний і ароматний свинячий гуляш. Все ваше сімейство залишиться досить.

Це прекрасне блюдо прийшло до нас з Угорщини, але там замість свинини звикли використовувати яловичину. Як видно, за довгі роки практики наших кухарів, гуляш зі свинини виходить нітрохи не гірше, ніж з яловичини, а навіть краще.

В Угорщині люди кажуть, що якщо готувати гуляш в хорошому настрої і з кращого м’яса, то він не тільки подарує вам смакове насолоду, але і дасть заряд енергії та чудовий настрій.

Інгредієнти для приготування свинячого гуляшу:

  • 500 г вирізки свининою
  • 5-6 горошин чорного перцю
  • 2 лаврових аркуша
  • 1 цибулина
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 2-3 ст. л. рослинного масла
  • 1 ст. л. борошна
  • 1-2 ч. л. солі
  • чорний, червоний перець

Спосіб приготування м’ясного гуляшу:

  • Для початку потрібно промити м’ясо прохолодною водою, обсушити, дрібно нарізати шматочками по 2-3 сантиметри.
  • М’ясо викласти в сковороду з розігрітим маслом, смажити на сильному вогні 5 хвилин, помішуючи.
  • Після цього треба додати до м’яса дрібно нарізану цибулю. Смажити все потрібно на середньому вогні ще 5-7 хвилин, помішуючи.
  • Далі можна поперчити і посолити, всипати борошно і перець-горошок, добре перемішати і згасити всі 3 хвилини.
  • Потім потрібно додати томат-пасту, перемішати, покласти лавровий лист, влити 2 склянки кип’яченої не гарячої води, або м’ясний бульйон.
  • Гуляш тушкуємо під кришкою на слабкому вогні ще 30 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here