Святкові булочки з марципаном і цукатами

0
1

16 липня 2016, 5:05

Випічка

Святкові булочки з марципаном і цукатами

Пропонуємо вам рецепт булочок з марципаном і цукатами, які вільно можна подавати на будь-який захід до святкового столу!

Інгредієнти для приготування булочок (тісто):

  • 170 мл молока
  • 60 г цукру
  • Сіль
  • Мелений мускатний горіх
  • 30 г свіжих дріжджів
  • 70 г вершкового масла
  • 400 г борошна
  • 1 яйце

Інгредієнти для приготування булочок (начинка):

  • 70 г цукатів
  • 100 г марципану

Спосіб приготування булочок:

  • Спочатку приготування ми змішуємо борошно, цукор, сіль і мускатний горіх.
  • Потім дріжджі розводимо в теплому молоці.
  • Збиваємо яйце.
  • Збите яйце додаємо до сухої суміші.
  • Потім додаємо молоко з розведеними дріжджами, замішуємо тісто до напівготовності.
  • Далі додаємо вершкове масло кімнатної температури і вмішуємо його руками тісто.
  • Потім миску з тестом накриваємо чистим рушником і ставимо в тепле місце підніматися на 1 годину.
  • Через годину. Розкачуємо тісто в прямокутник.
  • Викладаємо цукати і нарізаний невеликими шматочками марципан.
  • Звертаємо тісто в щільний рулет і нарізаємо на шматочки завтовшки 4-5 див.
  • Викладаємо шматочки у форму діаметром 26 см, накриваємо рушником і даємо піднятися 20 хвилин.
  • Запікаємо в духовці при температурі 190-2000 25-30 хвилин.
  • Коли булочки злегка охолонуть, поливаємо їх розтопленим білим шоколадом або просто посипаємо цукровою пудрою.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here