Святковий бутерброд «Ящірка»

0
1

1 жовтня 2016, 5:36

Закуски

Святковий бутерброд «Ящірка»

Бутерброд «Ящірка» чудово буде виглядати серед інших святкових страв. Для начинки використовується нестандартне поєднання продуктів, тому він оригінальний і по вигляду, і за смаком. Зробіть такі бутерброди до свята або сімейному вечері, і вони не залишаться без уваги.

Інгредієнти для святкового бутерброда «Ящірка»:

  • 1 батон багет
  • 4 сосиски
  • по 120 г м’якого плавленого сиру й вершкового масла
  • 2 маринованих огірка
  • 3 штуки солодкого болгарського перцю (червоний, жовтий і зелений)
  • зелень петрушки і кукурудзяні пластівці — за смаком.

Приготування святкового бутерброда «Ящірка»:

  • Батон розрізати уздовж, вийняти м’якуш. М’якуш нам тут не знадобиться.
  • Огірки та перець нарізати дрібними кубиками.
  • Сосиски відварити і охолодити.
  • Збити масло і сир.
  • Петрушку порубати, кукурудзяні пластівці розкришити.
  • Змішати всі інгредієнти для начинки, крім сосисок.
  • Наповнити начинкою половинки батона, покласти уздовж однієї з центру сосиски і накрити другою.
  • На 30 хвилин прибрати в холодильник.
  • Перед подачею нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см, укласти на блюдо у вигляді цілої батона і оформити залишилися олією і шматочками солодкого перцю.
  • Святковий бутерброд «Ящірка» вийшов красивим і смачним. Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here