Тарт з брокколі, цибулею-пореєм і сиром

0
1

7 березня 2015, 1:53

Випічка

Тарт з брокколі, цибулею-пореєм і сиром

Порадуйте себе і ваших близьких смачною і незвичайної випічкою!

Інгредієнти для приготування тарта:

  • 4 листи тесту філо (витяжного тіста)
  • ⅓ Качана брокколі
  • 1 шт. цибулі-порею
  • 80 р сиру
  • 4 ст. л. жирних вершків
  • 3 ст. л. оливкової олії

Спосіб приготування тарта:

  • Для початку розігріваємо духовку до 180°С.
  • Світлу частину цибулі-порею нарізаємо тонкими кільцями.
  • Потім розігріваємо в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і обсмажуємо порей.
  • Після цього брокколі потрібно розібрати на невеликі суцвіття, далі розрізати кожне суцвіття на 4 частини вздовж.
  • Додаємо брокколі в сковороду з пореєм, все перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо 2-3 хвилини.
  • Сир натираємо на крупній тертці.
  • Форму треба вистелити папером для випічки і викласти листи філо, змащуючи кожен оливковою олією.
  • Обсмажені овочі рівномірно викласти на тісто.
  • Більшу частину натертого сиру необхідно перемішати з вершками і викласти зверху на овочі.
  • В кінці приготування посипте всі залишилися сиром і випікайте в розігрітій духовці 15 хвилин.
  • Приємного апетиту!

    Завантаження…

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here