Татарські рогалики бармак

0
1

29 грудня 2015, 4:23

Випічка

Татарські рогалики бармак

Татарські рогалики бармак – дуже смачне, хрустке блюдо! «Бармак» перекладається з татарської як «пальці», ось тому-то, напевно, і названі так ці маленькі рогалики з волоськими горіхами! Хрусткі, але в той же час тануть у роті, ці рулетики готуються дуже швидко і легко. Рецептура не передбачає використання розпушувача, ні соди, ні дріжджів. Проста і смачна випічка з доступних продуктів.

Інгредієнти для приготування татарських рогаликів бармак:

  • Сметана – 200 грам
  • Вершкове масло – 25 грам
  • Борошно – 250 грам
  • Сіль – третина чайної ложечки
  • Цукор – 80 грам
  • Вода – 1 столова ложка
  • Волоські горіхи – 80 грам
  • Цукрова пудра – 2 столових ложки

Як готуються татарські рогалики бармак:

Для початку займемося начинкою. До подрібненим волоським горішкам додайте цукор і воду, потім гарненько перемішайте.

Для тіста зробіть наступне: розтануло масло змішайте зі сметаною, додайте сіль і потроху досипайте борошно, постійно вимішуючи. У Вас повинно вийти еластичне тісто, як на пельмені. Тепер тісто скачайте в палицю і наріжте на шматочки.

Такі шматочки розкачайте в коржик по 10 см в діаметрі, а в серединку викладайте начинку. Потім скачуємо в рулетик. Повторюємо таке з кожним шматочком.

Рулетики викладаємо на деко, застелене папером для випічки. Ставимо рогалики в духовку на півгодини при 200 градусах. Стежте, щоб Ви не перетримали! Коли готові рогалики, то посипаємо їх цукровою пудрою і подаємо!

До чаю завжди хочеться чого-небудь та погризти. Рецепти «Смачненького» пропонують Вам апетитне, смачне і ароматне печиво до чаю:

Норвезьке пісочне печиво

Розенмуннар — шведське печиво з варенням

Печиво діамантове

Печиво з запискою

Приємного апетиту!

Завантаження…

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here