Татен з абрикосами

0
1

23 грудня 2015, 12:36

Випічка

Татен з абрикосами

Річний французький десерт для справжніх ласунів!

Інгредієнти для татена з абрикосами:

  • Цукор – 75 грам
  • Вершкове масло (подрібнене кубиками) – 40 грам
  • Половинки абрикосів – 7-8 штук
  • Листкове тісто – 375 грам
  • Морозиво — для подачі

Приготування татена з абрикосами:

  • Розплавити цукор і додати вершкове масло. Перемішати.
  • Перекласти отриману карамель у форму для пирога. Акуратно розкласти половинки абрикосів на карамель зрізом вниз.
  • На абрикоси покласти розкатане тісто і загорнути всередину.
  • Розігріти духовку до 200 градусів і відправити туди наш татен на 25 хвилин.
  • Після приготування – перевернути і подавати з кулькою морозива.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here