Тістечко «Вупі»

0
1

17 вересня 2016, 10:21

Випічка

Тістечко «Вупі»

Тістечко «Вупі» — це такі м’які бісквіти з кремовою прошарком. Бувають вони, як це характерно для Америки, гарбузове та шоколадні, рідше інших кольорів та смаків. І раз вже вся Америка їсть їх — чому не спробувати й нам!

Інгредієнти для приготування тістечок «Вупі»:

Для тіста:

  • Яйце — 1 штука
  • Масло вершкове — 80 г
  • Цукрова пудра — 100 г
  • Какао — 3 столових ложки
  • Молоко — 100 мл
  • Борошно 130 г
  • Розпушувач — 1 чайна ложка
  • Ванілін — 1 г

Для крему:

  • Вершки (35 %) — 150 мл
  • Цукрова пудра — 4 столові ложки

Приготування тістечок «Вупі»:

  • Олію заздалегідь дістаємо з холодильника.
  • У мисці змішуємо какао-порошок, борошно, розпушувач і ванілін.
  • Масло перемішуємо з цукровою пудрою до м’якого пишного стану.
  • Вбиваємо яйце, ретельно перемішуємо.
  • Частинами вмішуємо сухі інгредієнти — борошно, какао і молоко.
  • Розмішуємо до однорідності.
  • За допомогою ложки або кондитерського мішка викладаємо тісто на деко круглими коржами, не дуже великими, вони збільшаться в розмірі.
  • Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо близько 12 хвилин.
  • Готуємо крем. Збиваємо вершки з цукровою пудрою.
  • Викладаємо крем на одну корж, накриваємо її іншою.
  • За бажанням можете прикрасити печиво цукровою пудрою.
  • Приємного апетиту!

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here